Ofrivilliga Spasmer

Notis: Uppdatering/en sista notis.


Tidigare har jag ibland skrivit notiser på Ofrivilliga Spasmer. Detta har varit lite av en nödlösning då jag sen jag började skriva Ofrivilliga Spasmer tänkt att det skall vara faktiska artiklar och essäer istället för flytande höga tankar som jag skriver ned.

Sen jag skrev sist här så har jag ägnat mig åt andra saker. Bland annat skrivande. Jag har fått en liten del material publicerat men det mesta jag faktiskt arbetat på är opublicerat. Dessa lite mer ambitiösa texter kommer förmodligen dyka upp här om inte allt för länge.

Jag har också fördjupat mig i mitt intresse för programmering. Jag är i högsta grad en novis men då jag fått lite mer kött på benen så har ett av projekten jag arbetat på varit att konstruera ett utrymme där jag skriver mer flytande någorlunda korta saker. Dessa kommenterar går att hitta under notes.johantkatiska.se. En enkel portal som syftar på att vara en hubb för det jag producerar finns på johantkatiska.se.


Här är ett index för de nuvarande anteckningarna:
Detta blir alltså min sista notis på Ofrivilliga Spasmer. Endast något längre och genomarbetade verk kommer numera postas här. För att komma till denna sida kan man gå in på ofrispasm.johantkatiska.se.